Jäseneksi seuraan

Sukuseuran tarkoituksena on selvittää suvun vaiheita ja historiaa, sekä vaalia suvun perinteitä ja edistää yhteenkuuluvuuden tunnetta. Sukuseuran tarkoitus on pitää yhteyttä jäseniinsä sähköpostin välityksellä, perinteisillä kirjeillä ja tiedottamalla järjestettävistä tapahtumista ja tapaamisista.

Sukuseuramme toimintakulujen rakenne on seuraava:

  • yhteydenpito jäsenistöön; kirje- ja postituskulut, kotisivustokustannukset
  •  sukukokouksien ja retkien tapahtumavalmistelut
  • sukututkimuksen kuluja
  • DNA testien kuluja
  • seuran hallinnolliset kustannukset
  • kirjanpito-, tili- ja pankkiasiat
  • toiminnan kaikinpuolinen kehittäminen jäsenystävälliseen suuntaan

Yhteinen sukutoiminta

Seura järjestää sukujuhlia sekä muita tapahtumia (esim. 2010 järjestettiin matka Venehjärvelle sekä Vuokkiniemeen). Mikäli Sinulla on ajatuksia, ehdotuksia tai toiveita sukuseuran toimintaan liittyen tai haluaisit osallistua seuran toimintaan, voit ottaa yhteyttä keneen tahansa hallituksen toimihenkilöistä. Hän toimittaa viestisi hallituksen kokoukseen. Jäsenistön toiveet kokousten oheistapahtumista tai retkikohteista ovat tervetulleita!Jäsenmäärä kasvaa sukuseuratietoisuuden lisääntyessä ja asettaa uusia haasteita myös seuran toiminnan kehittämiselle ja organisoinnille.

Jäsenrekisterinhoitaja Reino Lesonen vastaa postitusosoitteiston ylläpidosta ja jäsenlaskutuksesta. Muistathan ilmoittaa hänelle osoitteenmuutoksen, eroamisen tai muun tiedon muutoksen. Ota yhteyttä jos osoitetietosi on virheellinen tai Sinulla on muuta kysyttävää jäsenyyteen liittyen tai haluat liittyä jäseneksi. reino.lesonen@gmail.com tai +358400331220.

Jäseneksi liittymisellä tuet sukuseuran toimintaa ja pidät sen toimintaa yllä. Jäsenmaksuja kerätään edellämainittuja sukuseuran toimintaa varten. Vuoden 2021 jäsenmaksu on 15 euroa täysikäisiltä vuosittain, liittymismaksu 5 euroa kerta suoritus.

Mikäli olet kiinnostunut liittymään Sukuseura Lesonen ry:n jäseneksi, ota yhteyttä joko jäsenrekisterin pitäjä Reino Lesoseen tai puheenjohtajaan Kosti Lesoseen kosti@taksilesonen.fi 

Kaikki Lesonen sukuiset ovat tervetulleita mukaan kesätapahtumiin ja sukuseuran kokouksiin jäsenyydestä riippumatta.

Tervetuloa Sukuseura Lesonen ry:n jäseneksi!

Comments are closed.

PAGE TOP