Sukujuhlamatka 2017 Venehjärvelle Vienan Karjalaan

Sukuseura Lesonen ry.n sukujuhla järjestetään Venehjärvellä 26.8.2017. Päivän aikana on ensin perinteinen Pokkojuhla tsasounan männikössä ja illalla Lesosten sukujuhla Rotjolan majatalossa. Sukujuhlaan/Pokkojuhlaan ei ole osallistumismaksua. Tarkempi ohjelma vahvistetaan myöhemmin.

Sukujuhlaan järjestetään bussimatka, jonka vastuullisena matkanjärjestäjänä on A-A travels ja Ari Karhunen Muuramesta http://www.a-atravels.fi/

Matkainfo:

Matkan aikataulu 25.-27.8.2017 Pe-Su

Alustava reitti: Muurame-Kajaani (tai Nurmes)-Kostamus-Venehjärvi (reitti tulee tarkentumaan lähtijöiden mukaan)

  • Lähtöpaikka A&A Travels Oy, Rättälintie 3, 40950 Muurame
  • Noutopaikka välillä on Kajaani
  • Suomussalmelta lähtijät pyydetään tulemaan Vartiukseen
  • ILMOITA ILMOITTAUTUESSASI MISTÄ LÄHTISIT KYYTIIN

Menomatkalla kiertoajelu ja ostokset Kostamuksessa, paluumatkalla tutustuminen Vuokkiniemeen Suomalais-ugrilaiseen kulttuurikylään 2017.

Tarkempi lähtö ja paluu kellonajat vahvistetaan myöhemmin

Matkan hinta, mikäli bussiin lähtee 30 matkustajaa (mikäli vähemmän, hinta noussee jonkinverran). Maksu tapahtuu suoraan A-A Travelsille, josta saatte maksutiedot myöhemmin. Lisäksi Arilta tulee myöhemmin ohjeet ryhmäviisumia varten.

  • Omalla viisumilla 115 € /hlö
  • Ryhmäviisumilla 175 €/hlö
  • Lisäksi rajavyöhykemaksu 25 €

Majoitus tapahtuu Venehjärvellä mökeissä (pääosin Rotjolan majatalossa, jossa on myös sisä WC). Jokainen maksaa itse majoituksensa suoraan Santeri ja Nina Lesoselle paikanpäällä. Maksu tapahtuu euroissa. Majoitus on täysihoidolla ,  johon kuuluu myös liinavaatteet ja sauna, hinta 65€/vrk/hlö.

Rotjolan majatalo

Matkan etusijalla on Lesosten suku, mutta matkaa markkinoidaan muille Pokkojuhlasta kiinnostuneille henkilöille, jotka eivät ole sukuseuramme tai sukumme jäseniä.

Yhteyshenkilö matkalla sukuseurastamme: Reino Lesonen email reino.lesonen@gmail.com puh: 0400-331220.

Ilmoittautumiset matkalle VIIMEISTÄÄN MAANANTAINA 15.5.2017 sähköpostitse

ÄLÄ LÄHETÄ VIELÄ PASSIKUVIA TAI KOPIOITA PASSISTA ARILLE. Ohjeet tulevat ryhmäviisumiin myöhemmin Arilta. Muista myös, että passikuva – joka viisumiin tulee, ei saa olla yli 6 kk vanha. 

A-A travels Ari Karhunen ari.karhunen@a-atravels.fi

Comments are closed.

PAGE TOP